• Ruime kampeerplaatsen

  • In het noorden van Drenthe

  • Gratis Wifi

Camping Ot en Sien Drenthe

De ideale bestemming die u zoekt!

Verscholen tussen het betoverende Mensingerbos en het levendige Roden biedt onze camping een scala aan mogelijkheden: ontspanning door wandel- en fietspaden, en de gezelligheid van het bruisende dorp Roden op slechts 5 minuten loopafstand, met een geweldig winkelaanbod.

Onze camping is uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een aangename kampeerervaring: ruime plekken met kraan en vuilwaterafvoer, een tegelplateau voor uw voortent, een verzorgd grasveld, een schoon toiletgebouw, gratis wifi en zeer betaalbare tarieven.

Bij Ot en Sien staat klantvriendelijkheid centraal. De eerste indruk is immers cruciaal! We streven ernaar om iedereen zich thuis te laten voelen op onze camping, met diverse plaatsen in de zon, schaduw, rustige hoekjes of levendigere zones. Er is voor elk wat wils.

Voor doortrekkers is onze camping ideaal gelegen, slechts enkele kilometers van zowel de A7 als A28. Eenvoudig de camping oprijden, caravan op vlakke plaatsen neerzetten en klaar!

Een hond?

Natuurlijk zijn honden welkom, aangelijnd uiteraard.

In ons toiletgebouw geniet u van warm water in de wasgelegenheid. Direct aan het begin van de camping vindt u een milieustraat. Afval, papier, glas en gft worden gescheiden ingezameld. Speciale aandacht voor verpakkingsmateriaal in gele plastic zakken, met een daarvoor bestemde container.

Bij Ot en Sien streven we ernaar het verblijf voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Welkom op onze camping waar gastvrijheid en comfort hand in hand gaan.

Wij zijn ervan overtuigd dat niemand zich in Roden hoeft te vervelen en dat iedereen een plezierig verblijf in deze gemeente in Noord-Drenthe zal hebben.

camping ot en sien drenthe

U kunt niet wachten? Kriebelt het kampeergevoel overal? U wilt wat extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Camping met GRATIS WiFi

Vier je vakantie met internet!