• Ruime kampeerplaatsen

  • In het noorden van Drenthe

  • Gratis Wifi

Camping in Drenthe

Ot en Sien – De ideale bestemming die u zoekt!

Gelegen te midden van het betoverende Mensingerbos en het levendige Roden, biedt onze camping in Drenthe, genaamd Ot en Sien, een breed scala aan mogelijkheden voor ontspanning. Of u nu wilt genieten van de wandel- en fietspaden, of de levendigheid van het bruisende dorp Roden op slechts 5 minuten loopafstand, onze camping is de ideale uitvalsbasis.

Met ruime plaatsen, voorzien van kraan en vuilwaterafvoer, een tegelplateau voor uw voortent, een goed onderhouden grasveld en een schoon toiletgebouw, garanderen wij een aangename kampeerervaring op Ot en Sien. Bovendien bieden wij gratis wifi en hanteren we zeer betaalbare tarieven.

Bij Ot en Sien staat klantvriendelijkheid centraal. We streven ernaar om al onze gasten zich thuis te laten voelen, met verschillende plekken beschikbaar in de zon, schaduw, rustige hoekjes of levendigere zones. Voor elk wat wils!

Ideaal gelegen voor doortrekkers, bevinden we ons op slechts enkele kilometers van zowel de A7 als de A28. Gemakkelijk bereikbaar en met vlakke plaatsen voor uw caravan, kunt u snel settelen en genieten op Ot en Sien.

Een hond?

Uw trouwe viervoeter is bij ons ook welkom, uiteraard aangelijnd.

In ons toiletgebouw kunt u genieten van warm water in de wasgelegenheid. Op de camping vindt u ook een milieustraat, waar afval gescheiden wordt ingezameld voor recycling. Bij Ot en Sien streven we ernaar om het verblijf voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Welkom op onze camping, waar gastvrijheid en comfort hand in hand gaan.

We zijn ervan overtuigd dat niemand zich zal vervelen in Roden en dat een verblijf in deze gemeente in Noord-Drenthe voor iedereen plezierig zal zijn.

camping ot en sien drenthe

U kunt niet wachten? Kriebelt het kampeergevoel overal? U wilt wat extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Camping met GRATIS WiFi

Vier je vakantie met internet!